Petrass

3 redenen waarom je een personal assistant wil

Een personal assistent, voor sommigen een droom die uitkomt: iemand die de dingen doet, die jij niet wilt doen. Werkt dat wel zo? Veel mensen hebben twijfels. Een personal assistant neem je niet zomaar. Is het wel de moeite waard? In veel gevallen is dat zeker zo! Een personal assistant is in veel gevallen super handig. Je vraagt je misschien af, wanneer dat dan handig is. Hier lees je drie redenen waarom je een personal assistant zou willen hebben!

1: Ontlasten van werk

Het voornaamste doel van een personal assistant is dat ze jouw werk een stuk verminderd. Jij hebt dan meer tijd om bezig te zijn met andere dingen. Een assistent  biedt dus echt uitkomst wanneer je het ontzettend druk hebt bij jou werk. Wat kan een personal assistant dan allemaal doen? Denk aan klanten ontvangen, afspraken plannen, de telefoon opnemen en nog veel meer!

2: Structuur en georganiseerd

Het tweede, grote voordeel van een personal assistant, is dat je nooit meer iets vergeet! Zij houdt jouw agenda goed bij. Heb je dus binnenkort een belangrijke afspraak? Dan helpt zij jou om dat te herinneren. Dan kan jij je nog even voorbereiden. Het idee dat je nooit iets vergeet, is erg relaxt. Zo kan jij je op jouw belangrijke werk concentreren, zonder dat je een stemmetje in jouw achterhoofd hebt die zegt: “vergeet de afspraak niet!”. Als de tijd zover is, zorgt jouw assitente wel dat je het op tijd weet.

3: De personal assistant is jouw maatje op de werkvloer

Een personal assistant doet meer dan alleen de secretaresse uithangen. Ze is ook je collega geworden. Een personal assistant is heel fijn als jij je aan het eind van de dag even niet zo gemotiveerd voelt of als je een tegenslag hebt gehad. Een personal assistant kan jou binnen no-time nét even dat stukje motivatie geven wat jij nodig hebt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *