Petrass

Als je baby langzamerhand met de pot mee gaat eten zul je elke dag een klein hapje klaar maken. Om dit allemaal wat makkelijker te maken zijn nu verse  babyvoeding potjes verkrijgbaar. Dit is ideaal om zo elke dag een variërend aanbod te kunnen blijven geven. Als je een dag uit eten gaat, eten besteld of zelf een magnetronmaaltijd neemt, is het ideaal om zulke potjes in huis te hebben het zijn verse potjes waardoor je een gezond hapje geeft. In een drukke week kan dit de uitkomst zijn voor jou en je kindje. 

Potjes babyvoeding 

Verschillende soorten producten mag je naast de borst- of flesvoeding geven. De eerste maand is dit puur om de smaken te leren kennen. Daarna zal je kindje elke maand meer eten en zal de borst- of flesvoeding heel langzaam afnemen. Elke maand mag je baby dus weer extra producten proeven. De darmen van je kindje ontwikkelen zich snel waardoor je elke keer meer mag geven. Wanneer je elke maand steeds meer producten mag geven, kun je dit afwisselen met gezonde babyvoeding in potjes. Deze potjes zijn er om je te helpen met het geven van een gevarieerd aanbod. Het is natuurlijk lastig om elke dag wat anders te geven. De potjes zijn dan een ware uitkomst. 

Aparte minimaaltijden maken

Als je een minimaaltijd klaar gaat maken of een los product bereid is dit handig om los van je eigen eten te doen. Je kunt ook vroegtijdig een beetje eten eruit halen voordat je kruiden toe gaat voegen. Vaak geef je eten meteen kruiden waardoor het handiger is los te koken. Het is aan te raden om langzamerhand elke keer een simpele versie van je eigen maaltijd te geven. Je kunt je een beetje eten achterhouden die je in een aparte pan goed laat doorkoken zodat het lekker zacht wordt. Je eigen eten kun je namelijk lekker kruiden of al dente houden maar voor je kindje moet alles goed gaar zijn en ongekruid.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *