Petrass

Boekhouder (ZZP) Breda nodig?

Wanneer je als ondernemer je boekhouding op orde wilt hebben, schakel je daarvoor een boekhouder in. Dit doe je natuurlijk met de grootste zorg en je kiest hiervoor een betrouwbare partij in. Het is echter vaak zo dat je je boekhouding of administratie laat uitbesteden aan een partij waarmee je dan voor langere tijd een afspraak of overeenkomst aangaat. Soms heb je zo'n lange overeenkomst helemaal niet nodig en zit je er ook niet op te wachten, maar wil je desondanks niet zelf je boekhouding en/of administratie in handen moeten nemen. Dan heb je de mogelijkheid om een ZZP boekhouder in te schakelen.

Wat is een ZZP boekhouder?

Je zult ongetwijfeld al goed genoeg weten wat een ZZP'er is, dit is namelijk een zelfstandig ondernemer zonder personeel. Dit is iemand die op eigen houtje opereert en alles zelf in handen heeft. Leest Administratie biedt je dezelfde diensten als een groot boekhoudbedrijf of een klein, duur boekhoudbureau, maar is veel makkelijker te bereiken. De samenwerking is makkelijk om aan te gaan en je kunt vaak buiten de reguliere kantoortijden nog terecht bij de boekhouder met vragen en/of opmerkingen. Doordat je hierbij je boekhouding uitbesteed aan één persoon, weet je precies wie er mee bezig is en bij wie je terecht moet/kunt met je vragen of opmerkingen. Dit geeft je de vrijheid om je zorgeloos bezig te houden met de rest van je bedrijfsvoering.

Eenmalig of vast?

Zoals gezegd, kun je een ZZP boekhouder inschakelen voor een eenmalige klus, maar wellicht wil je toch wel een boekhouder voor langere tijd, met het gemak en flexibiliteit die hierboven is genoemd. Niet getreurd, ook daarmee kun je gerust terecht bij Leest Administratie. Je kunt gebruik maken van een Boekhouder ZZP Breda, voor een eenmalige klus, maar ook voor een langdurige relatie. Wil je helemaal zorgeloos aan het werk kunnen gaan, kun je daarnaast ook je administratie uitbesteden. Dan heb je zowel je administratie als boekhouding uit handen gegeven en hoef je je daar niet langer druk om te maken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *