Petrass

Voordelen van een boekhouder in Den Haag

Als je een eigen bedrijf hebt in de regio van Den Haag, heb je vaak geen zin om zelf de administratie bij te houden. Of je hebt er simpelweg geen kaas van gegeten. Het is dan aan te raden om een boekhouder Den Haag in de arm te nemen. Ook als je geen eigen bedrijf hebt maar je gewoon geen idee hebt wat je moet met alle brieven van de belastingdienst en andere bedrijven is het verstandig om een boekhouder aan te nemen.

Boekhouder Den Haag

Er zijn diverse boekhouders en belastingadviseurs in Den Haag te vinden. Het is verstandig om er een te zoeken die ook verstand heeft van belastingaangiftes. Let goed op of de boekhouder betrouwbaar is. Het is vaak verstandiger om in zee te gaan met een kantoor welke meerdere boekhouders in dienst heeft, dan een eenmanszaak. Mocht je toch een eenmanszaak in de arm willen nemen, vertrouw dan vooral jouw onderbuikgevoel en doe eventueel via een zoekmachine op internet wat onderzoek. Je mag ook gerust om een CV vragen, al dan niet via LinkedIn.

Waarom een boekhouder

Een boekhouder weet van de hoed en de rand qua regelingen voor onder andere Zzp'ers. Zij weten precies van welke regelingen jij gebruik kunt maken. Want je wilt natuurlijk niet vrijwillig de belastingdienst sponsoren, maar al helemaal niet weggezet worden als fraudeur! Een boekhouder maakt voor jou de jaarstukken op, interpreteert de cijfers en kan jou op tijd waarschuwen als het de verkeerde kant op gaat. Ook als je zelf de gehele boekhouding doet, is het verstandig er ‘vreemde ogen’ naar te laten kijken. En als je je gehele administratie uitbesteed aan een boekhouder, heb jij meer tijd voor jouw onderneming.

Belastingaangifte

Ieder jaar veranderen er regels bij de belastingdienst. Een fiscaal adviseur kan jou helpen jouw inkomstenbelasting aan te geven zonder de belastingdienst te sponsoren. Het zou natuurlijk zonde zijn als je ergens geld laat liggen omdat je niet wist van een bepaalde regeling.

 

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *