Petrass

Waaraan moet een goede website voldoen

Geen enkel bedrijf kan tegenwoordig nog zonder een goede website. Of je nu producten verkoopt, of diensten aanbied: een bedrijfswebsite is onmisbaar. Klanten zoeken namelijk steeds vaker online naar een vakman of product. En in het digitale tijdperk stellen ook jouw (potentiële) klanten de nodige eisen aan een bedrijfswebsite. Voor ondernemers is het daarom wel zo prettig om te weten waar een website aan moet voldoen. Met andere woorden, wat mag er absoluut niet ontbreken aan je nieuwe bedrijfswebsite?

Goede navigatie

Een goede navigatie is onmisbaar voor iedere website, en dat geldt dubbel en dwars voor een bedrijfswebsite. Klanten klikken namelijk snel weg, wanneer ze niet meteen weten waar ze de benodigde informatie kunnen vinden. Je moet de klanten snel en efficiënt in de juiste richting sturen. Klinkt dit allemaal een beetje ingewikkeld? Maak je geen zorgen. Je website laten maken door een professioneel webdesigner is dé oplossing. Deze neemt je alle zorgen uit handen, en is op de hoogte van de laatste trends op het gebied van webdesign.

Duidelijke informatie

Nu je hebt gezorgd voor een goede site navigatie, vind de klant snel en gemakkelijk de pagina die ze zochten. Maar dan is het natuurlijk ook belangrijk dat die pagina over de juiste informatie beschikt. Denk bijvoorbeeld aan contactgegevens, de werkwijze van het bedrijf en informatie omtrent de openingstijden. Krijg je steeds vaker dezelfde vragen van klanten? Dan is het misschien slim om een pagina met veelgestelde vragen toe te voegen aan je website. Dit scheelt niet alleen jou, maar ook je potentiële klanten, een heleboel tijd en frustraties.

Techniek

Naast het gemak voor de klant, is het natuurlijk ook belangrijk dat je site goed in elkaar zit. Denk bijvoorbeeld aan de snelheid waarmee de pagina's laden en het onthouden en bewaren van cookies. Dit is één van de belangrijkste redenen om een professioneel webdesigner in de hand te nemen. Realgen BV kan je bijvoorbeeld bij al deze technische termen ondersteunen, én dan zorgen ze er ook nog voor dat je website goed beveiligd is.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *